Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: "A fost un meci pe care noi l-am jucat cu un handicap încă din minutul doi, având în vedere accidentarea lui Titus”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
01.04.2018

sapera oradea pitesti

CSM CSU Oradea a învins BCM U Pitești cu scorul de 77-66 în a doua etapă din Top 6 LNBM.

Antrenorul argeșenilor a vorbit pentru pagina  oficială a echipei despre înfrângerea de sâmbătă, 31 martie, de la Oradea și despre programul echipei în perioada ce urmează.

"A fost un meci pe care noi l-am jucat cu un handicap încă din minutul doi, având în vedere accidentarea lui Titus. Am jucat fără poziția 4 în teren, improvizând, fie prin a juca cu doi oameni la poziția 5, fie folosindu-l pe Porter Troupe pe această poziție. Meciul a fost echilibrat pentru că am compensat aceste carențe prin mai multă dorință și prin atitudine. Nu pot decât să îi felicit pe jucătorii mei pentru aceste lucruri. Îngrijorător este faptul că nu știm cât de gravă este accidentarea lui Titus și cât vom fi nevoiți să jucăm în aceste formule improvizate. Practic, noi jucăm încă de la terminarea Cupei României fără Matti Nuutinen și acest lucru a dus și la o suprasolicitare a lui Titus mai ales că noi am jucat o serie de meciuri tari într-o perioadă foarte scurtă de timp. Ne așteaptă un program dificil și va trebui să ne adaptăm. Transferuri nu se mai pot face și nu putem decât să sperăm că cei doi își vor reveni cât mai repede. Consider că avem în continuare mai multă forță după schimbările din februarie, și, cu tot lotul valid, vom lupta cu oricare echipă în play-off. Până atunci trebuie să ne adaptăm așa cum am făcut-o și în meciul cu Oradea. Am jucat bine atât în atac, cât și în apărare, avem o nouă dimensiune a jocului în tranziție. Asta mă bucură. Am greșit multe mingi încercând să angajăm pivotul direct din pick&roll și aceste tournoveruri ne-au constat mult împotriva unei echipe foarte bune și cu o rotație lungă. Am jucat mult zonă, dar evident un jucator ca Pasalic are capacitatea să pedepsească această apărare, mai ales alături de o prestație foarte bună a lui Andrei Mandache. În pofida acestei înfrângeri, cred că jucăm mai bine, începem să ne omogenizăm și, repet, am mare încredere in această echipă. Sigur, este o perioadă dificilă pentru noi deoarece trebuie să jucăm din trei în trei zile, într-o rotație mai scurtă, mai mult împotriva Clujului și a Stelei, două echipe foarte bune. Trebuie să rămânem pozitivi și încrezători."

BCM U Pitești urmează să întâlnească pe teren propriu marți, 3 aprilie, începând cu orele 18:00, ocupanta locului 2, U-BT Cluj Napoca.

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    @ Mara
    Hristu Sapera la titlu, nu Titus Nicoara

    cu 6 ani în urmă (01.04.2018) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Lot
    Cine s.a incapatanat sa nu aducem un strain pe pozitiile 4-5????parerea mea e ca aici a fost greseala sezonului.drept dovada oamenii care au fost prea solicitati pe aceste pozitii toti sunt sau au fost accidentati.atatia oameni la echipa si n.am fost in stare sa aducem un jucator.jucam semifinala lejer cu un strain mare care sa.i schimbe pe agafonov si pe nicoara.

    cu 6 ani în urmă (01.04.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Se vede ca voi va dati cu parerea fara sa stiti. Prin sala, acum vreo 2 saptamani, se vorbea ca Sapera a vrut sa aducem in ultimele zile de transferuri un strain doar ca nu au mai fost bani. Daca nu stii mai bine nu mai comenta.

      cu 6 ani în urmă (01.04.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      @adu
      Vin la sala de ani si ani si am locul bun pentru a mai asculta lumea "apropiata" echipei.

      cu 6 ani în urmă (01.04.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!