Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Cred că Sibiul are o calitate atletică peste toate echipele din campionat”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
02.11.2017

După victoria obținută la începutul săptămânii în fața formației din Craiova, când ambele formații au reușit să treacă de borna celor 100 de puncte marcate, BCM U FC Argeș Pitești primește, vineri, vizita lui CSU Sibiu. Deși jucătorii săi au un moral bun după partida cu SCM Universitatea Craiova, antrenorul piteștenilor, Hristu Șapera spune că jocul cu Sibiul va fi unul intens.

Mai mult, tehnicianul laudă calitatea atletică a formației sibiene.

Am avut parte de un meci cu Craiova foarte intens, fizic. Cred că Sibiul are o calitate altetică peste toate echipele din campionat. Aspectele tactice trec în plan secundar cât contează acest aspect fizic. Vom încerca să recuperăm jucătorii în aceste zile pe care le avem până la meci. Ne bucurăm că suntem permanent televizați, înseamnă că lumea vrea să urmărească echipa noastră, dar există și dezavantaje. Am avut 9 zile până la meciul cu Craiova, ceea ce este foarte mult, iar acum sunt doar 3 zile până la următorul meci. Jocul cu Sibiul va fi unul intens și trebuie să trecem peste euforia normală a victoriei cu Craiova”, a declarant Hristu Șapera.

Partida dintre BCM U Pitești și BC CSU Sibiu se joacă vineri, de la ora 18 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4. 

 

*foto: Facebook BCM U FC Argeș Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Zorro 85 :

    Pitesti nu Banie
    Meciul dintre Pitesti si Craiova a avut loc in Sala Sporturilor din orasul Pitesti. Un pic mai multa atentie la redactarea articolului.

    O partida ce se anunta foarte spectaculoasa!
    Tinem pumnii stransi si forta Pitesti!

    cu 6 ani în urmă (03.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!