Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Diferența s-a făcut în sfertul trei. E o bucurie să joci la Sibiu”

Eduard Popa

Eduard Popa
28.01.2018

hristu sapera bcm u pitesti

BCM U Pitești a pierdut în deplasare duelul cu CSU Sibiu, scor 89-81, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a LNBM.

Antrenorul oaspeților, Hristu Șapera, a comentat la sfârșitul partidei duelul cu Sibiul. Șapera consideră că elevii săi au avut o prestație bună în condițiile în care au probleme importante de efectiv.

„Cred că a fost un meci foarte fizic, foarte intens, cu agresivitatea care se întâmplă tot timpul la Sibiu. Noi am arătat o atitudine mult mai bună decât la meciul cu Craiova. Cred că chiar ne-am luptat, meritam să fie mult mai aproape sau să fie alt rezultat. Îi felicit pe cei de la Sibiu, galeria lor, clubul, jucătorii pentru tot ceea ce se întâmplă aici. Într-adevăr, un loc foarte frumos pentru baschet. Noi avem probleme, se vede, mi-era frică de această perioadă. Din punct de vedere fizic nu suntem acolo unde ar trebui. Ne-am antrenat foarte mult timp în puțini jucători. Pe termen lung acest lucru ne-a afectat. Se vede o stare de oboseală și asta costă.”

Tehnicianul piteștenilor a vorbit și de startul sfertului al treilea dar și de atmosfera plăcută din Sala Transilvania:

„Cred că diferența s-a făcut în sfertul trei, când noi am marcat doar 7 puncte, ei 20. Au avut o agresivitate foarte bună, au fost oportunități pe care noi le-am avut, aruncări deschise care nu au intrat și acela a fost momentul meciului. Pentru noi este un efort foarte mare pe care îl depunem. Cred că jocul s-a jucat atunci și asta a creat diferența. Nu știu dacă pe jucătorii noștri s-a simțit o presiune din cauza tribunei. Din punctul meu de vedere este o bucurie să joci într-o asemenea atmosferă. Fanii de la Sibiu își ajută echipa. Nu cred că este o presiune, acest lucru ar trebui resimțit ca o bucurie. Evident și la noi sala este plină, nu este atât de mare ca cea de aici. Dar încă o dată vreau să spun că fanii de la Sibiu merită felicitați pentru atitudinea lor.”

După acest meci BCM U Pitești a ajuns la 9 victorii și 7 înfrângeri. Etapa viitoarea argeșenii vor primi vizita celor de la Dinamo București.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!