Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Nu le pot reproșa nimic elevilor mei”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.02.2014

BCM U Pitești a cedat în această seară pe terenul celor de la CSM Oradea, scor 66-72, după ce la pauza mare aveau un avantaj de 12 puncte pe tabelă. La finalul încleștării, antrenorul grupării din Trivale, Hristu Șapera, a vorbit despre cauzele eșecului din duelul cu baschetbaliștii orădeni.

„Aș putea zice că a fost un meci intens și foarte disputat. Eu zic că s-a practicat un baschet agresiv, modern, pe alocuri de foarte bună calitate. Desigur au fost și momente de cădere, de ambele părți, dar pentru cunoscători un spectacol baschetbalistic plăcut. Am venit să ne jucăm șansa la Oradea, cred că am făcut-o mare parte din meci și am fi câștigat dacă eram mai atenți. Am depus un efort considerabil, nu le pot reproșa nimic elevilor mei. S-au luptat și au arătat că își doresc victoria. Ne-a lipsit un pic de atenție la finalul jocului. Am avut atitudine și am arătat că ne putem bate cu CSM Oradea la ea acasă și trebuie să rămânem concentrați asupra jocurilor care vor urma”, a mărturisit Șapera, citat de csmoradea.ro.

De asemenea, antrenorul argeșenilor a vorbit și despre situația jucătorilor români din lotul pregătit de el, comparativ cu ceea ce are în curte CSM Oradea.

„Avem jucători români tineri, care ne-au ajutat în general. Au făcut-o și astăzi, mă refer la Neguț și Orbeanu. Totuși, orădenii dispune de jucători români cu mai multă experiență, cel mai bun exemplu fiind Nicoară. Cred că în prezent echipele care sunt ajutate de aportul baschetbaliștilor autohtoni au un plus atât ca rotație cât și ca potențial”, a încheiat Hristu Șapera. 

Odată cu această înfrângere, BCM U Pitești a ajuns la cel de-al 8-lea meci pierdut în această stagiune, având de asemenea și 11 victorii, pentru 30 de puncte la activ. În etapa care va urma, piteștenii vor primi în Sala Sporturilor „Trivale” vizita formației Energia Rovinari.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!