Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „O victorie la București ar schimba complet seria”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.04.2017

BCM U Pitești a cedat destul de clar primul meci din sferturile de finală cu Steaua CSM EximBank București, 61-84, iar în această seară dispută cel de-al doilea meci tot în fieful roș-albaștrilor. Hristu Șapera, antrenorul argeșenilor, a vorbit despre prestația echipei sale din primul meci, respectiv despre ceea ce urmează mai departe în seria cu Steaua. 

„Primul meci a fost unul în care am plătit tribut unei prestații ofensive nu tocmai reușite. Am primit prea multe puncte din mingiile pierdute și, deși am făcut și lucruri bune, clar aveam nevoie de mai mult pentru a câștiga. Trebuie să păstrăm un nivel de energie bun, dar și să executăm mai bine, să dăm dovadă de mai multă luciditate. Am intrat foarte greu în joc și acest lucru ne-a costat enorm la nivel mental. E greu să revii pe terenul echipei adverse după ce ești condus încă din primul sfert. E o problemă pe care trebuie să o abordăm în următorul meci, deoarece o victorie la București ar schimba complet seria. Sper ca joi să facem o partidă bună, în care să fim conșistenți pe ambele faze ale jocului. Va fi un meci dificil, în schimb cred că, luptând împreună, putem să ne întoarcem la Pitești cu un rezultat pozitiv”, a punctat tehnicianul piteștenilor, conform BCM U Pitești.

Duelul dintre Steaua și Pitești va debuta în această seară la ora 20:00, fiind transmis în direct de DigiSport 3, imediat după disputa de la Oradea dintre campioană și BC Timișoara.

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!