Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Timișoara este o echipă cu un potențial ofensiv redutabil”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
11.04.2018

sapera pitesti timisoara

Antrenorul lui BCM U Pitești a vorbit pentru site-ul oficial al echipei despre ultima partidă din prima parte a acestui “Top 6”, dar și despre situația jucătorilor săi. 

“În ultimul meci, cel cu Steaua, am dat măsura efortului depus cu doua zile înainte, în victoria cu Clujul. Dorința și atitudinea au existat, dar pur și simplu, fizic, nu am fost la nivelul necesar pentru a putea câștiga acel meci. Am avut momentul nostru la București când am revenit, puteam să ne apropiem la 5 puncte, dar în condițiile date noi trebuie să facem totul perfect pentru a câstiga. Suferim și vom suferi până în momentul în care vom recupera măcar doi dintre jucătorii accidentați. Totuși, noi trebuie să ne urmărim scopul, respectiv acela de a câștiga cât mai multe meciuri în acest TOP 6 și de a ajunge în cea mai bună formă, fizică și de joc, la începutul play-off-ului. Timișoara este o echipă cu un potențial ofensiv redutabil, care vine, la fel ca și noi, după o victorie importantă acasă și un meci pierdut în deplasare. Au șanse să se lupte pentru locul patru, dar și noi ne putem apropia la o victorie de ei. Mă aștept la o luptă dârză, în care ambele formații să dea totul pe teren.

Am avut o perioadă un pic mai lungă între meciuri și cred că noi aveam mare nevoie de acest lucru pentru a ne recupara. Ei au tot lotul valid și este o mare diferență în acest sens. Noi încercăm să recuperăm medical jucătorii pe care îi avem, Matti Nuutinen arată semne bune și se apropie de o revenire. În schimb, Titus sigur va mai lipsi câteva meciuri. La Jonathan Person este mai complicat fiind vorba de o recidivă. Voi incerca să dau oportunităti altor jucători pentru a compensa aceste absențe. Chiar și în aceste condiții, sunt încrezător în victorie pentru că vom juca în fața suporterilor noștri și sunt sigur că energia lor se va translata în teren. Băieții au nevoie de sprijinul lor în acest moment și sunt sigur că îl vor avea, ca întotdeauna.”

Partida va avea loc miercuri, 11 martie, începând cu orele 18:00, și va fi transmisă în direct de Digi Sport 4.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!