Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ICIM Arad a trecut clar de Rapid într-un meci jucat în devans

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.11.2015

Univ. Goldiş ICIM Arad a dispus astăzi în deplasare de Rapid Bucureşti, scor final 88-46, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 15 din Liga Naţională de Baschet Feminin, meci jucat mai repede faţă de programarea iniţială. 

Arădencele şi-au respectat statutul de favorite, reuşind să treacă într-o manieră categorică de Rapid, după ce şi-a adjudecat primele trei sferturi cu parţiale clare de 28-9, 20-9, respectiv 20-8. Având în vedere proporţiile scorului, Jose Araujo şi-a permis în ultimul sfert să ruleze tot lotul, ceea ce le-a permis giuleştencelor să facă act 4 mult mai bun, scorul parţial fiind 20-20. Astfel, ICIM Arad a câştigat în fieful Rapidului la 42 de puncte diferenţă. 

Brankica Hadzovic cu 18 puncte, Jasmine Gill cu 16, Monique Reid cu 16, respectiv Shwanta Dyer cu 11 au fost cele mai bune marcatoare din tabăra Aradului, în timp ce de la Rapid s-au remarcat Florina Diaconu, Gabriela Vlad şi Carmen Bonciog, toate cu câte 7 puncte puse pe tabela de marcaj. 

În urma acestui rezultat, Aradul a ajuns la un bilanţ de 7 victorii şi 3 înfrângeri, în timp ce Rapidul are acum nu mai puţin de 10 meciuri pierdute şi un singur succes. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!