Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

INEDIT. Cum a scăpat un club din România de o datorie de 20.000 euro: a "pasat-o" cetățenilor orasului

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.10.2017

Vasile Fogel declara în luna iunie că CSM Satu Mare nu are nicio datorie către terți

Cetățenii orasului Satu Mare sunt obligați să suporte o datorie de 20.000 euro a Clubului Sportiv Municipal din localitate. După ce în urmă cu două săptămâni a plătit salariile sportivelor dintr-un cont destinat religiei, clubului sătmărean a găsit modalitatea prin care să ignore atât o sentință definitivă a Judecătoriei Satu Mare cât si popririle venite din partea unui executor judecătoresc cu scopul de a nu afecta bugetul alocat clubului.

Astfel, reprezentanții clubului au convins Trezoreria Satu Mare să nu dea curs solicitării venite din partea executorului judecătoresc si să nu remită datoria către creditor, încălcând prevederile legale. Faptul că suma datorată creste zilnic cu 100 de lei nu pare să-l deranjeze prea mult pe Vasile Fogel, presedintele CSM Satu Mare, deoarece în cele din urmă plata va fi efectuată din buzunarul cetățenilor sătmăreni.

Mai citiți si:

Cea mai bine plătită jucătoare din România primeste peste 100.000 USD de la Consiliul Local Satu Mare

Cu conturile blocate CSM Satu Mare a plătit salariile dintr-un cont al trezoreriei destinat religiei

Clubul Sportiv Municipal Satu Mare se află în imposibilitate de plată

Încă un caz Dikeoulakos. Jose Araujo a acționat în instanță pe CSM Satu Mare la Tribunalul Bucuresti

Pentru că a remis suma de bani din visteria clubului, creditorul a acționat în instanța Trezoreria Satu Mare reprezentată prin Ministerul Finanțelor Publice - Administrația Județeană a Finanțelor Publice Satu Mare si a avut câstig de cauză. Prin sentința pronunțată de Judecătoria Satu Mare la data de 26 octombrie în dosarul 7147/296/2017, datoria de 20.000 de euro a fost "transferată" către bugetul local al municipiului Satu Mare care este alcătuit în mare parte de contribuțiile cetățenilor sătmăreni. 

Prin această tactică, CSM Satu Mare rămâne cu bugetul intact pentru finalul de sezon si îsi va putea onora obligațiile salariale către sportive si antrenori. În cazul în care conducerea clubului suporta această sumă din bugetul alocat, urma să se afle în imposibilitate de achitare a tuturor drepturilor salariale pe ultimele luni ale anului riscând în acelasi timp ca propriile jucătoare să părăsească echipa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!