Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ieșenii au rămas neplătiți, în ciuda victoriei cu Phoenix

Eduard Popa

Eduard Popa
20.02.2018

poli iasi baschet

Poli Iași a reușit prima victorie în acest sezon, scor 99-91, în fața celor de la Phoenix Galați, într-o restanță care a contat pentru etapa a XIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Jocul moldovenilor a fost unul foarte plăcut sub noua conducere tehnică formată din tandemul Jorovic-Țenter. Cei doi au ajuns la Iași cu promisiunea că se vor rezolva problemele financiare. Cu toate acestea, banii întârzie să apară la clubul din capitala Moldovei:

„Mulțumim și spectatorilor și îi așteptăm în număr cât mai mare la sală. Va trebui să ne unim cu toții. Comunitatea de baschet din Iași are un singur drum: să mergem înainte, să ne consolidăm locul în Liga Națională și să devenim o echipă cu pretenții, așa cum merită Iașiul. Primăria ne susține cel puțin declarativ și ne-au zis că până la sfârșitul acestei luni ne ajută și cu banii. Urmează să vedem când se va întâmpla acest lucru pentru că băieții sunt la limită, cu banii restanți de 5 luni, din octombrie”, a spus managerul lui Poli Iași, Dorin Șchiopu, pentru TVR Iași.

Interesant este că cel de la care ieșenii așteaptă sprijin, primarul Mihai Chirica a fost prezent în tribune la primul meci jucat pe noul parchet din Iași. Lângă edil a stat celălalt manager, Gabriel Toma, dar și fosta vedetă a echipei, americanul Jermale Jones.

poli iasi baschet

De asemenea, o parte din fanii prezenți la Sala Polivalentă din Iași au protestat față de decizia autorităților de a desființa echipa de baschet fete din Iași.

poli iasi baschet

Cu această victorie, Poli Iași ajunge la 2-13 și speră să își relanseze campionatul. Următorul meci pentru ieșeni va avea loc pe 22 februarie, tot într-o restanță, în compania lui BC SCM Timișoara.

*foto: Eduard Merschi

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Fosta vedeta ?!
    Fosta vedeta , Jones, parca plecase de la Iasi, intr-o atmosfera destul de incordata. Sa inteleg ca valoarea nu i-a permis sa-si gaseasca un angajament /
    Si, apropo, poate ca nu a stat langa edil si manager ci poate a stat langa fostul antrenor , Viorel Nanescu, d-nul cu sapca

    cu 6 ani în urmă (20.02.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe basket85:

      :))) un moldovean
      Articolul este despre neplata jucatorilor,dar singurul lucru care ti-a atras atentia este factul ca J Jones este in Iasi?:))
      Toti cei care am fost la meci am vazut cum a fost primit Jermale de public si primar(cel din urma imbratisandu-l).
      Am vazut si privirile aruncate intre Toma si Schiopu-soc si groaza. Drept sa spun,m-au uns la suflet.
      Iar Jermale nu statea langa "dl cu sapca",ci intre el si primar,domnul in cauza fiind un mare nume in baschetul iesean,Viorel Nanescu. Dumnealui si sotia,Sorana Gavrilescu au ridicat cele dpua echipe de baschet in LN,iar cele 3 secaturi(Tsirogiannis,Toma,Sciopu) au distrus tot.
      Si nici Georgi nu a gasit alta echipa,el fiind om de nationala. Dar aparent ti-ai creat un job in a critica jucatorii neplacuti de Toma si Schiopu. Esti fanul lor nr 1.
      Am auzit ca si de Roberts s-au debarasat. Si vorbind de non valori,astia cand il urmeaza pe antrenorul grec?

      cu 6 ani în urmă (21.02.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tourist:

      basket85
      Inca ma intreb daca ar mai trebui sa-ti raspund... promit ca este ultima data (oricum esti spalat pe creier).

      1. "primar(cel din urma imbratisandu-l)." Pentru tine aceast lucru este un indicator al valorii si performantei? Raspunde la intrebare, unde joaca Jones sau pe unde o sa-l mai putem vedea in viitorul apropiat?

      2. Cine a ridicat baschetul iesean??? In perioada petrecuta de idolii tai (Nanescu si Gavrilescu) cati sponsori au venit la echipa si ce masuri s-au luat in vederea amenajarii salii sporturilor? S-a incercat vreo reforma in baschetul iesean atunci pe care noi nu am observat-o?

      3. A plecat Roberts (sau poate nu a plecat) a venit Andrija Bojic - stii tu ce intelegeri sunt intre jucatori si conducere, sau ce se intampla in cadrul echipei? Spune-ne si noua.

      4. Putea cineva din baschetul iesean sa il convinga pe Marcel Tenter sa vina la echipa din Iasi in aceste momente grele?

      5. Nu am vazut sa scrii ceva legat de victoria echipei din meciul cu Phoenix - probabi plangeai pe sub tribuna de suparare ca echipa are rezultate...

      cu 6 ani în urmă (22.02.2018)
    Raspunde
  • Catalin D :

    Tourist,vesnicul avocat al moldoveanului
    am si eu o intrebare ca deja e penibil: care e problema voastra cu Jones? Va comportati ca niste muieri barfitoare. Se pare ca ii urmariti rau viata,ceea ce va face fani infocati.
    Voi injurati pe toata lumea care a facut ceva. Nimeni nu are valoare,doar cei doi hoti si mincinosi sunt oameni cinstiti. Ce-i drept,pe vremea lor,nu se furau bani care sa fie ba

    cu 6 ani în urmă (22.02.2018) Raspunde
  • Catalin D :

    to be continued...
    Ce-i drept ,pe vremea lor nu se fura.
    Robets e plecat,pe sursa sigura.A "plecat" la fel ca si cei precedenti,dat afara.
    Sponsorii sunt de fapt colaboratori. E o mare diferenta sin moment ce trebuie platiti.
    Si cine a adus vorba de Tenter?
    Toata lumea vrea ca aceasta echipa sa reuseasca,de asta suntem suporteri. Dar noi sustinem echipa,nu conducerea,cum am facut si cu echipa de fete ,ucise de actuala conducere.
    M-am plictisit de scuzele lor .

    ca incheiere,de vede ca este un grup care nu-i suporta pe Jones,pe primar si fostii antrenori. Sigur nu aveti nici o legatura cu actualii manageri:)))

    Chiar imi place sa va vad asa frustrati.

    cu 6 ani în urmă (22.02.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Un barfitor! :

    nu stiam ca din cauza lui Jones echipa pierde
    Dar in viata inveti.Aha acum stiu de ce avem doar 2 victorii.Jones e de vina !!!!
    asa e dar pentru ca nu isi mai aduce aportul la echipa.
    Frate am intalnit trolli la viata mea,dr asa tristi si frustrati mai rar
    PEACE

    cu 6 ani în urmă (22.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!