Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Igor Mijajlovic reușește cea mai bună prestație a sezonului

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
22.03.2017

CSU Sibiu a obținut marți seara o victorie importantă în vederea consolidării locului în clasament înaintea play-off-ului. Sibienii s-au impus cu scorul de 90-85 în fața celor de la BC SCM Timișoara, fiind al 4-lea succes din tot atâtea posibile al elevilor lui Dan Fleșeriu în fața jucătorilor antrenați de Tudor Costescu.

Cel mai bun jucător al sibienilor în diputa cu BC Timișoara a fost căpitanul Igor Mijajlovic, care a reușit cea mai bună prestație din acest sezon competițional.

Sârbul a adus plusul de vitalitate necesar pentru ca Sibiul să-și adjudece partida, fiind cel mai bun marcator al lui CSU, dar și al partidei. Igor Mijajlovic a intrat titular și a evoluat 36:11 minute, timp în care a marcat 28 de puncte și a fost aproape de double-double, acumulând și 8 pase decisive. Căpitanul lui CSU Sibiu a avut o seară bună la capitolul aruncări, unde a încheiat cu 3/5 de la 2 puncte, 4/8 de la 3 puncte și 10/13 de la linia de libere. Igor  și-a mai trecut în cont o recuperare defensivă și o intercepție, terminând cu un indice al eficienței de 28 de unități.

Igor Mijajlovic se află la al doilea sezon la CSU Sibiu, fiind unul dintre pilonii de bază ai formației sibiene. Sârbul are medii statistice de 15.4 puncte pe meci, 2.3 recuperări și 4.4 pase decisive.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!