Stiri

Ildiko Nagy: „În sfertul trei se rupe ceva la noi tot timpul”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.10.2017

FCC ICIM Arad a cedat acasă cu 57-78 în fața celor de la CSM Satu Mare, în Liga Europei Centrale. Galben-albastrele nu s-au bazat nici la acest meci pe Hadzovic, iar Tavic a jucat mai puțin de 16 minute. Meciul s-a rupt în finalul sfertului trei când oaspetele au avut un run de 12 puncte, iar în ultimele zece minute s-au distanțat clar.

A fost un meci greu, având în vedere că am avut multe accidentate. Oricum era un meci greu, și dacă nu aveam acele accidentări. Am tras, am încercat să câștigăm meciul, dar mai este mâine un meci care e mult mai important și sperăm să avem prima victorie în campionat mâine.

În sfertul trei tot timpul se rupe ceva la noi, nu știu ce. Dar mâine o să fim mult mai concentrate și sper să jucăm și un sfert 3 foarte bun și atunci să nu poată să vină peste noi.

Cu siguranță nu este ușor, dar suntem motivate fiindcă n-am câștigat încă nici un meci și vrem neapărat victoria.

Luni, de la ora 18, FCC ICIM Arad și CSM Satu Mare se întâlnesc în Liga Națională. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!