Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ildiko Nagy: „Ne dorim foarte mult victoria şi am venit să câştigăm”

Mihai Litiu, Radu Bărăian

Mihai Litiu, Radu Bărăian
16.09.2014

Proaspăt revenită la echipa din Arad, Ildiko Nagy a vorbit în exclusivitate pentru TotalBaschet despre meciul din Supercupa României cu CSM Târgovişte, dar şi despre alegerea sa de a se întoarce în galben-albastru, respectiv noile colege şi antrenorul Jose Araujo. 

Ce părere ai despre această nouă competiţie, Supercupa României? Cât de importantă e victoria dat fiind faptul că e primul meci oficial din sezon şi e disputat împotriva echipei din Târgovişte la care ai evoluat şi tu în trecut?

„Supercupa este ceva nou pentru mine şi să fiu sinceră, îmi place ideea. Va fi un meci greu având în vedere că Târgovişte are o echipă valoroasă şi anul acesta. Consider că orice meci este important, mai ales că acesta se va da între finalistele de anul trecut. Noi ne dorim foarte mult victoria şi am venit să câştigăm”. 

Spune-ne ce te-a determinat să alegi Aradul în acest an şi ce părere ai despre colegele şi antrenorul cu care vei lucra?

„După o încercare eşuată de a juca în Franţa, ştiind că am fost ofertată în vară de ICIM, am vorbit cu Marcel (n.r. Urban) dacă mai au nevoie de mine. Am ales Aradul în primul rând pentru că este un club serios şi este o a doua casă pentru mine. Am găsit o echipă unită şi muncitoare cu un antrenor ambiţios care ştie să ne motiveze. Cred că vom forma un grup unit cu care putem avea performanţe”.

Confruntarea din Supercupa României dintre Univ. Goldiş ICIM Arad şi CSM Târgovişte se joacă astăzi, 16 septembrie, în Arena de Baschet din Bucureşti, începând cu ora 18:00.

Mai multe informaţii despre revenirea sportivei Ildiko Nagy la Arad puteţi citi AICI

*Foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!