Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ildiko Nagy s-a alăturat campioanei ACS Sepsi SIC după o scurtă perioadă în Franța

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.11.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a transferat-o pe experimentata Ildiko Nagy. Jucătoarea de 34 de ani, care poate evolua pe pozițiile 4 și 5, a început sezonul în liga a 4-a franceză. Formația din Covasna a rămas cu un gol sub panou după accidentarea Viorelei Rus, iar aducerea lui Nagy îi poate oferi minute de odihnă principalei marcatoare a alb-verzilor în campionat, Kristina Higgins.

Ildiko Nagy a vorbit pentru site-ul oficial al echipei despre aventura sa în Franța și despre revenirea la Sfântu Gheorghe, unde a evoluat în sezoanele 2008-2009 și 2009-2010, pentru predecesoarea celor de la Sepsi SIC. Jucătoarea de 34 de ani a jucat 17 sezoane la rând în prima ligă din România înainte să plece în Hexagon, la Basket Club Franconville PB.

„Baschetul francez era străin pentru mine și echipa mea a participat într-un campionat de un nivel mai scăzut. În prima ligă din România se joacă un baschet mai bun. Când am aflat că am o ofertă de la campioana și deținătoarea cupei, m-am bucurat foarte mult și m-am simțit onorată.

Întotdeauna mi-a plăcut stilul echipei, seriozitatea, capacitatea de efort și bineînțeles și atmosfera de la meciuri este atractivă.  Aș dori să aduc o energie pozitivă la echipa care se descurcă deja foarte bine și voi fi foarte mândră să ajut la atingerea obiectivelor. Am jucat la Sfântu Gheorghe acum câțiva ani și mă bucur foarte mult că pot să evoluez din nou în fața unui asemenea public”, a declarat Ildiko Nagy pentru site-ul oficial al echipei.

Ildiko Nagy a ajuns de câteva zile la Sfântu Gheorghe și are deja câteva antrenamente sub comanda lui Zoran Mikes. Aceasta ar putea debuta pentru campioană în fața formației de la care a plecat în vară, FCC ICIM Arad. Alb-verzile primesc vizita formației de pe Mureș sâmbătă, de la ora 19.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    BUN VENIT ILDIKÓ !ISTEN HOZOTT!!Iti uram succes la echipa campioana !!

    cu 5 ani în urmă (22.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!