Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ilie Triţoiu: „Seriozitatea si stabilitatea au contribuit esențial la afilierea definitivă a SCM Timisoara”

Dan Oancia

Dan Oancia
08.05.2017

Preşedintele BC SCM Timişoara, Ilie Trițoiu, a participat în calitate de invitat, candidatura acestuia pentru Biroul Federal fiind respinsă datorită lipsa cazierului la Adunarea Generală Ordinară a FRB ce a avut loc în capiatala României. Alegerile au fost câştigate de Horia Păun, care va mai sta în fruntea FRB pentru încă un mandat, în timp ce fostul jucător român din NBA, Gheorghe Mureşan, va ocupa funcţia de vicepreşedinte, la fel ca şi Alina Moanţă.

„Îi felicit pe câștigători și le urez spor la treabă. Sper ca împreună cu reprezentanții cluburilor să realizeze ceea ce și-au propus, să facem ca baschetul românesc să devină tot mai atractiv și competitiv. O atenție deosebită va fi acordată juniorilor. Să nu uităm, însă, 2017 este un an foarte important, cu Campionatul European de seniori, grupa de la Cluj, însă în același timp este și un an foarte greu.

În cadrul aceleiasi sedințe SCM Timisoara a fost afiliată definitiv la FRB, iar Trițoiu a declarat pentru site-ul oficial al bănățenilor că "seriozitatea si stabilitatea au contribuit esențial la decizia federalâ", fără a comenta care este situația datoriilor către fostii jucători.

 

Echipa masculină a funcționat vreme de un an pe baza unei afilieri provizorii, așa încât era nevoie de o astfel de decizie. Seriozitatea și stabilitatea pe care le-am arătat în tot acest timp au contribuit esențial la decizia federală de afiliere definitivă, care ne bucură foarte mult. Este un semnal pozitiv și pentru echipa feminină, care în această perioadă e implicată în lupta pentru promovarea în Liga Națională”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!