Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ilie Trițoiu: „Am primit acceptul să participăm în competiție”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.07.2019

Ilie Trițoiu: „Am primit acceptul să participăm în competiție”

Președintele secției de baschet de la SCM Timișoara, Ilie Trițoiu, a declarat că echipa pe care o conduce a primit acceptul să participe în campionat în sezonul 2019-2020. FIBA a ridicat momentan sancțiunile, inclusiv cea pentru transferuri, chiar dacă datoria nu a fost plătită încă integral. Bănățenii trebuie să o achite până în 15 septembrie.

Reamintim că timișorenii au primit un ultimatum din partea Consiliului Director al Federației Române de Baschet, în luna mai, că nu vor mai putea participa în competițiile de seniori în stagiunea următoare dacă nu își rezolvă sancțiunile BAT până la data limită de înscriere în campionat, 15 iunie. Au plătit o parte din bani după care au primit o păsuire de câteva zile până în 1 iulie. FIBA a dat undă verde clubului să fie înscris în LNBM.

„Am primit acceptul să participăm în competiție, ni s-a ridicat și interdicția de transferuri. Vom participa la tragerea la sorți a programului campionatului și Cupei României din data de 29 iulie”, a declarat Ilie Trițoiu pentru site-ul local tmsport.ro.

Conform site-ului local, clubul ar mai avea de plătit aproximativ 77.000 de euro și ar urma să stingă datoria în perioada următoare. FIBA a ridicat momentan sancțiunile, iar bănățenii trebuie să achite tot până în 15 iulie. Momentan banii plătiți deja sunt la executorul judecătoresc și urmează să ajungă la jucători după ce va fi achitată toată suma.

Alb-violeții au avut și o interdicție la transferuri internaționale pe parcursul sezonului trecut. Pentru moment clubul de pe Bega nu mai apare pe site-ul FIBA printre cele cu sancțiuni la BAT, astfel că poate să efectueze și transferuri internaționale. Până să anunțe noi achiziții, bănățenii au rămas fără doi jucători autohtoni cu care își doreau să continue colaborarea, Dragoș Diculescu și Cătălin Baciu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!