Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ilie Trițoiu: "Eu nu am auzit de o amendă mai mare de 10-12.000 CHF"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.11.2018

Federația Internațională de Baschet a publicat prima sancțiune aplicată Sport Club Municipal Timișoara pentru nerespectarea hotărârilor arbitrale dictate împotriva clubului bănățean. Drept urmare, începănd cu data de 15 noiembrie 2018, SCM-ul nu mai poate efectua transferuri internaționale. 

Cei patru sportivi au solicitat FIBA și aplicarea unei amenzi pecuniare împotriva SCM-ului, însă acest aspect nu a fost dezbătut deocamdată de către forul internațional. Invitat în cadrul unei emisiuni sportive la postul TVR Timișoara, Ilie Trițoiu a afirmat că se exagerează cu cuantumul amenzii și că acesta nu a văzut amenzi mai mari de 10-12 mii de franci elvețieni.

A început să intoxice lumea cu tot felul de amenzi, cu penalizări, nu au nicio legătură cu realitatea. Nu poate niciodată FIBA să îți dea o amendă de 150.000 de mii de franci elvețieni, păi adică aproximativ suma pe care trebuie să o plătim. Eu nu am auzit de amendă mai mare de 10.000-12.000 franci elvețieni.

În cazul în care FIBA ar aplica o amendă grupării timișorene, nu am asista la o premieră. Conform forului internațional, BCM Elba Timișoara a fost sancționată pe 1 iunie 2011 cu suma de 15.000 de euro(foto jos) deoarece nu a respectat hotărârea BAT 0096/11 prin care tribunalul arbitral i-a obligat pe bănățeni la plata a 3.900 de euro către agenția Olsta. Practic BCM Elba a fost amendată cu 384% din cuantumul sumei pe care o datora agenției Olsta.

De asemenea, conform tabelului FIBA, împortriva actualei echipe ce activează în Liga Națională de Baschet există trei sancțiuni de interzicerea efectuării transferurilor ca urmare a nerespectării a trei hotărâri arbitrale, inclusiv cea din 2011(foto jos).

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSA Steaua București doaridioti :

    Un MINCINOS
    Dl Tritoiu este doar un mincinos. De cand a ajuns el la echipa , a stricat tot baschetul din Timisoara . PE vremea Dl Demaio era altceva . De la situatia financiara pana la atmosfera din echipa si din tribuna. Poate ar trebui sa fiti mai sincer si sa nu mai mintiti lumea . Poate ar trebui sa va ganditi de cate ori cereati banii inapoi jucatorilor sau cand amendati aiurea pe unii .

    cu 5 ani în urmă (21.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!