Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ilie Trițoiu: „Sper să avem un restart cu Steaua și să începem să câștigăm. A trecut perioada de acomodare”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.11.2018

CS SCM Timișoara joacă sâmbătă, de la ora 19:30, cu Steaua București. „Leii” nu au câștigat încă în actuala ediție de campionat, după 4 etape. Meciul cu bucureștenii deschide o serie de 4 partide acasă pentru alb-violeți. Președintele Baschet SCM Timișoara, Ilie Trițoiu, așteaptă primul succes în acest sezon.

„Campionatul național se joacă într-un nou format, în care nu mai avem niciun meci ușor. Cele opt echipe sunt de valoare egală, oricine poate câștiga cu oricine. Nu mai există acele formații așa-zis accesibile; toate meciurile sunt dificile, indiferent dacă jucăm acasă sau afară. Sper ca odată cu această confruntare cu Steaua să avem un restart și să începem să câștigăm, pentru că a trecut perioada de acomodare a jucătorilor. Deja au luat contact cu Liga Națională, au văzut valoarea adversarilor, atmosfera din sălile unde se joacă. Primul contact l-au luat și a venit vremea primei victorii”, a declarat Ilie Trițoiu, pentru site-ul oficial al echipei.

Alb-violeții au un lot modificat în mare parte față de sezonul precedent, cu un buget de salarii diminuat.

*foto: Baschet SCM Timisoara facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!