Stiri

Inevitabilul s-a produs în Grecia și Olympiacos va fi retrogradată în liga secundă

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.05.2019

Olympiacos Pireu nu și-a făcut apariția la primul meci din playoff contra lui Panathinaikos, așa cum anunța încă de săptămâna trecută. Oly a refuzat pentru a doua oară în acest sezon să joace o partidă și astfel va fi retrogradată în liga secundă.

Oificialii lui Olympiacos și-au menținut decizia de a nu se prezenta la meciul cu Panathinaikos, chiar dacă patronul rivalei, Dimitris Giannakopoulos, a avut o declarație oarecum împăciuitore:

„Vrem să credem până ultimul minut că se vor răzgândi asupra deciziei lor de a se retrage din campionat și vor veni să joace în această seară la OAKA.”

A existat un nou moment ironic la adresa rivalilor de o viață. Dacă Olymapiacos nu și-a făcut apariția la OAKA, pe banca formației din Pireu a fost prezent un pui de găină.

Disputa dintre Olympiacos și Panathinaikos nu a fost trecută cu vederea nici de Jordi Bartomeu, președintele Euroligii:

„Conflictul dintre Olympiacos și Panathinaikos este de interes local, dar nu suntem indiferenți și neutri. Sunt dezamăgit și cred că este o rușine pentru baschetul și Federația de Baschet din Grecia. ”

În lipsa unui adversar, trupa lui Rick Pitino a efectuat un meci școală la OAKA, în fața puținilor fani aflați în tribune.

Deja calificată în semifinalele campionatului din Grecia, Panathinaikos își așteaptă adversarul, care se va decide în seria dintre Peristeri și Ifaistos Limnou.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!