Stiri

Invincibilitatea lui Boston Celtics a fost oprită (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
23.11.2017

miami heat boston celtics

Miami Heat a reuşit să câştige pe teren propriu, scor 104-98, şi a încheiat la 16 seria de invincibilitate a celor de la Boston Celtics.

Goran Dragic a înscris 27 de pct şi Dion Waiters a marcat 26 de puncte, inclusiv două coşuri de 3 puncte în ultimul minut, care s-au dovedit decisive pentru băieţii lui Erik Spoelstra.

Miami a avut un avatanj chiar de 18 puncte în prima repriză şi 14 puncte la începutul sfertului al patrulea. Dar Boston a revenit furios şi a ajuns la un punct distanţă cu 3:14 rămase. Dar Dion Waiters a luat meciul în propriile mâini şi a rezolvat partida cu două coşuri de 3 puncte, unul cu ajutorul inelului şi celălalt peste Al Horford.

Tyler Johnson a contribuit la rândul său cu 16 pct pentru Miami, în timp ce Kyrie Irving a adunat 23 de pct pentru Boston, Jayson Tatum a înscris 18 pct, iar Jaylen Brwon şi Marcus Morris câte 14 pct fiecare.

A fost a patra cea mai lungă serie de victorii din istoria lui Boston, cea mai titrată echipă din istoria NBA. Cea mai lungă este una de19 victorii, obţinută în sezonul 2008/2009, una de 18 victorii în 1982 şi una de 17 victorii în 1959.

După această victorie, Miami Heat ajunge la 8 meciuri câştigate şi 9 pierdute, în timp ce Boston Celtics a ajuns la 16-3.

*foto: nba.com 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate