Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ioana Ghizilă: „Avem un adversar destul de greu și trebuie să facem o figură frumoasă”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
27.01.2017

Olimpia CSU se deplasează pe terenul celor de la CSBT Alexandria, într-o partidă ce contează pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Jucătoarea echipei de sub Tâmpa, Ioana Ghizilă a prefațat acest duel.

„Nu pot să spun nici că o să fie un meci ușor, nici că o să fie un meci greu, ca și celelalte meciuri, trebuie să-l tratăm cu seriozitate. Avem un adversar destul de greu pentru noi și trebuie să facem o figură frumoasă. Sunt sigură că o să fie cu moralul destul de ridicat pentru că săptămâna trecută au avut meci împotriva Clujului, au avut două reprize de prelungiri, ceea ce a surprins majoritatea celorlalte echipe.

Jucăm pentru locul doi, am încredere în fete și în domnul antrenor care a pregătit meciul cu seriozitate. Cred că vom obține locul doi, suntem optimiști și muncim din greu și sper ca munca noastră să fie răsplătită.”

Confruntarea este programată sâmbătă, 28 ianuarie, cu începere de la ora 18.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!