Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ioannis Tsirogiannis: „A fost un meci bun pentru echipa mea timp de trei sferturi”

Eduard Popa

Eduard Popa
21.12.2017

tsirogiannis poli iasi

Poli Iași a avut o prestație bună în prima repriză cu CSU Sibiu, în etapa a zecea din Liga Națională de Baschet Masculin. Cu toate acestea, ieșenii au pierdut duelul cu sibienii, scor 87-66.

Antrenorul oaspeților, Ioannis Tsirogiannis, s-a arătat bucuros de prestația echipei sale timp de trei sferturi. Totodată, tehnicianul grec le-a mulțumit gazdelor pentru ospitalitate:

„A fost un meci bun pentru echipa mea timp de trei sferturi. Am fost foarte obosiți. Am jucat luni, a trebuit să jucăm azi (n.r. miercuri), am avut multe deplasări, avem și accidentări, jucăm mereu departe de casă. Oricum, a fost un meci bun împotriva unei echipe foarte bune. Vreau să le mulțumesc sibienilor fiindcă au arătat foarte multă civilizație baschetbalistică. Ne-au ajutat enorm, ne-au oferit ore pentru antrenamente, ne-au ajutat cu baschetbaliștii accidentați și voi întoarce favoarea în Iași. Așa trebuie să arate baschetul. De asemenea, le urez tuturor un Crăciun fericit și multă sănătate familiilor lor!”

Cu această înfrângere, Poli Iași ajunge la 1-9, cu nouă dintre aceste meciuri jucate în deplasare. Etapa viitoare, ieșenii trebuiau să joace cu BC Mureș, dar partida a fost amânată.

*foto: Eduard Merschi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!