Stiri Cupa României Masculin

Ioannis Tsirogiannis: "Diferența a făcut-o valoarea jucătorilor"

Andreea Vlase, Eduard Popa

Andreea Vlase, Eduard Popa
26.10.2017

tsirogiannis

Poli Iași a pierdut duelul cu Timba Timișoara din primul tur al Cupei României, după ce a pierdut returul din deplasarea de pe malul Begăi, scor 77-65.

Antrenorul "armăsarilor", Ioannis Tsirogiannis, a vorbit pentru Total Baschet despre acest duel.

"Am încercat să ținem scorul strâns. Am luptat din greu. Așteptăm noi jucători, dar trebuie să avem răbdare pentru că e clar că dacă vrem să jucăm mai bine ne trebuie jucători mai calitativi. Diferența a făcut-o valoarea jucătorilor. Nu suntem satisfăcuți de parcursul nostru de până acum. Sper că tinerii care vor ajunge la Iași ne vor aduce un plus."

Tsirogiannis a vorbit şi despre noul transfer al ieşenilor, pivotul american Jaleel Roberts.

"E un pivot foarte atletic, în vârstă de 25 de ani, care vine din D-League. A bătut și la ușa NBA-ului. Credem că va fi o opțiune excelentă pentru noi. Va fi disponibil împotriva Timișoarei, peste zece zile."

Următorul meci al lui Poli Iași va fi sâmbătă, în deplasare, contra Stelei.

*foto: facebook Ioannis Tsirogiannis

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe basket85 :

    Rusine Ioannis Tsirogiannis!!!
    Dupa meciul cu Oradea dorea sa pastreze acelasi nucleu. Acum vrea toti jucatorii afara. Deci in definitiv,toti jucatorii sunt prosti,doar el e destept.
    La Iasi se schimba jucatorii in fiecare saptamana si tot au rezultate proaste. Numitorul comun al dezastrului este acest pseudo antrenor.
    Dar ce vrei,asa management,asa antrenor.
    Sa nu uitam toate scandalurile de la Poli.

    cu 6 ani în urmă (26.10.2017) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Coach
    Nu mi se pare corecta declaratia antrenorului grec. In definitiv este de 2 sezoane la Iasi si a sigur a participat la constituirea lotului pentru actualul sezon. Aceasta declaratie suna de fapt : " eu sunt superantrenor dar nu am cu cine lucra ".
    Eu am vazut cativa jucatori foarte valorosi : Tsintzdze, Liapis, Kelly precum si unii utili, decenti : Amarghioalei, Vatra, Calenic, Balougun, poate DOMNUL ANTRENOR nu stie cum sa-si foloseasca in modul cel mai eficient jucatorii ? Poate ca ii aseaza gresit in teren, poate nu face scouting pt jocul adversarilor ( cum explica diferente de 15-20 pct, in primul sfert, meci de meci ).
    Asa ca mai usor cu aprecieri asupra valorii jucatorilor in presa....Nu e fair-play

    cu 6 ani în urmă (26.10.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe oreo :

    Oreo
    Un spiridus

    cu 6 ani în urmă (26.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!