Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuţ Dodoc: “Depinde de noi dacă va fi un meci uşor sau unul dificil”

Alin-Mihai Dobre

Alin-Mihai Dobre
18.10.2014

După 2 partide disputate clujenii se află pe locul 10 în clasament cu 2 puncte acumulate. Ei au pierdut meciurile cu CSM Oradea (acasă,81-108) şi Atlassib Sibiu (deplasare,     66-102).

De cealaltă parte, Steaua CSM a disputat doar o partidă, în compania celor de la BC Timişoara, în care s-a impus cu scorul de 85-75.Ei sunt în căutarea celui de-al 2-lea succes în campionat.

Ionuţ Dodoc,jucătorul Stelei, crede că meciul cu Univeristatea trebuie tratat cu seriozitate chiar dacă echipa clujeană nu are nicio victorie până acum.

“Sperăm să fie un meci cât mai uşor pentru noi. Trebuie tratat cu seriozitate din prima secundă chiar dacă sunt o echipa nou-promovată. Avem încredere în forţele noastre, trebuie să punem în practică ce repetăm la antrenamente şi să fim concentraţi pe toată durata partidei. Depinde de noi dacă va fi un meci uşor sau unul dificil!”,a declarat el pentru totalbaschet.ro.

Partida este programtă să înceapă astăzi,18 ocotombrie, de la ora 17:00 în sala “Horia Demian” din Cluj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!