Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuţ Georgescu: "Sper să câştigăm şi să avem o creştere în joc"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.01.2014

Georgescu

Ionuţ Georgescu, preşedintele formaţiei CSU Ploieşti, a prefaţat pentru Total Baschet meciul din etapa a 15-a, în care echipa sa va da piept cu BCM U Piteşti.

Ionuţ, cum priveşti meciul cu BCM U Piteşti?

Va fi un meci dificil, Piteştiul este o echipă care joacă bine pe teren propriu. Vine şi după o înfrângere la Timişoara și cu siguranţă va încerca să se agaţe de orice joc de acasă pentru a se lupta pentru play-off.

Care ar fi aşteptările de la acest duel?

Normal că ne dorim să câştigăm şi să avem o creştere în joc. Am avut ceva timp la dispoziţie pentru a-i integra pe noii veniţi, mă refer aici la Krapic şi la Popovic. Sper că evoluţiile noastre de acum încolo vor fi pe o pantă ascendentă, astfel încât la finalul sezonului regulat să practicăm cel mai bun baschet în vederea Final Four-ului şi al play-off-ului.

Ce părere ai despre formaţia piteşteană?

Piteştiul este o echipă bine pregătita fizic şi tehnico-tactic, o formaţie ambiţioasă, pe care antrenorul Hristu Şapera o poate face să joace din ce în ce mai bine şi să aibă rezultate. Personal, văd Piteştiul în play-off cu şanse mari de 1-4. Mi-a plăcut această echipă încă din presezon şi mă bucur că a confirmat şi în meciurile oficiale.

CSU Ploieşti se află pe prima poziţie a clasamentului, cu 23 de punte acumulate, dar cu un meci mai puţin disputat.

Duelul de la Piteşti va avea loc duminică seară, cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!