Stiri Juniori U17 Masculin

Branko Cuic, mesaj pentru elevii săi de la naționala U16

Branko Cuic, mesaj pentru elevii săi de la naționala U16

Naționala masculină U16 a României s-a clasat pe locul 8 la Campionatul European, divizia B, găzduit de Podgorica în perioada 8-17 august. Branko Cuic, antrenorul principal al Vulturilor mici, a postat un mesaj pe pagina sa de facebook prin care își felicită elevii și le mulțumește pentru o lună deosebită.

 

Multumesc băieți pentru o luna deosebita, multumesc pentru un turneu fain, echipa cu talia cea mai mica dar cu inima...

Posted by Branko Cuic on Saturday, August 17, 2019

Tinerii tricolori au avut evoluții foarte bune în grupe, unde au terminat pe locul doi, cu 9 puncte după ce au învins Finlanda, Marea Britanie, Slovacia și Austria, pierzând cu Belgia. În sferturi România a luptat de la egal la egal cu Danemarca timp de 35 de minute, dar a cedat în ultima parte a sfertului patru. A urmat o înfrângere pe sirenă cu Bulgaria, iar în meciul pentru locul 7 s-a impus Cehia.

Ștefan Grasu a fost cel mai bun marcator al României, cu o medie de 14,6 puncte în 8 meciuri. Pivotul a fost cel mai bun recuperator al tricolorilor (10,6 medie) și cel mai eficient (16,3 medie). Dan Sucală și Tudor Somăcescu l-au urmat cu 13,4 puncte și 11,1 eficiență, respectiv 10 puncte și 10,7 eficiență.

Locul 8 la europeanul U16, divizia B, este cel mai bun obținut de naționalele masculine de juniori în această vară, după ce tricolorii U20 s-au clasat pe locul 17, iar naționala U18 a fost pe 21.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!