Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Drăgușin: ”Este o dublă bucurie pentru mine”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
29.03.2014

SCM Universitatea Craiova a câștigat vineri seara în Polivalenta din Bănie cu scorul de 75-60 în fața formației BC Timișoara într-un meci din penultima etapă a Ligii Naționale.

În această partidă a revenit pe parchet și Ionuț Drăgușin după o pauză de șapte luni pricinuită de o accidentare suferită în presezon.

La finalul partidei Drăgușin s-a arătat foarte bucuros de victoria echipei și a ținut să mulțumească tuturor pentru sprijinul oferit într-o perioadă grea din cariera sa

"Pot spune că e o dublă bucurie, am câștigat, am revenit după o perioadă foarte grea pentru mine, mă bucur nespus, sper să merg pas cu pas și să ajung în vârf de formă. Mă simt extraordinar de bine și încă o dată vreau să mulțumesc celor care au fost alături de mine în această perioadă grea din viața mea, clubul, oamenilor de aici. Mai am încă o lună de pregătire, probabil voi fi undeva la 70-80%, exact ceea ce îmi doream și ceea ce nu mai credam nici eu."

În cele 6:38 minute petrecute pe teren acesta a marcat 5 puncte și a realizat o recuperare defensivă.

 

foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova b1 :

    Sanatate si victorii !!!!
    Iti doresc multa sanatate si multe victorii.
    Bine ai revenit la echipa. O sa va incurajam spre a ajunge cat mai sus, in acest sezon si in cele ce vor urma.

    cu 10 ani în urmă (29.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!