Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Drăgușin: “Sunt convins că vom câștiga”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
27.03.2014

Pivotul echipei SCM Universitatea Craiova, Ionuț Drăgușin, va reveni pe parchet după o pauză de 7 luni pricinuită de accidentarea de la Cupa Energiei de la Târgu Jiu.

Drăgușin a vorbit astăzi, în conferințe de presă, despre partida de mâine din Liga Națională contra celor de la BC Timișoara:

„Partida cu Timișoara foarte grea. În momentul de față ei nu mai au ce pierde vin la Craiova fără presiune și astfel de meciuri sunt foarte periculoase. Noi trebuie să facem jocul nostru și sunt convins că vom câștiga. Nu știu dacă voi evolua în partida de mâine, este decizia antrenorului. Dacă voi fi trecut pe listă îmi voi face datoria până la capăt alături de colegii mei, dacă nu, îi voi susține de pe margine.”

Pentru pivotul de 2.21 ar fi prima apariție din actualul sezon al Ligii Naționale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!