Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Drăgușin la al 4-lea double-double în tricoul lui Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.02.2016

Gaz Metan Mediaș a suferit o nouă înfrângerea în Liga Națională de Baschet Masculin. Formația antrenată de Mihai Popa a cedat pe teren propriu în fața lui Dinamo București cu scorul de 84-75.

Și în această partidă, Ionuț Drăgușin a fost cel mai important jucător al Gazului Metan. Pivotul român a terminat în double-double, 16 puncte și 11 recuperări dar și cu 3 minigi pierdute. Gigantul a marcat 8 coșuri de 2 puncte din 10 încercări și a ratat aruncări libere. În 33 de minute jucate, Ionuț Drăgușin a înregistra un indice al eficienței de 19 unități.

Pentru Ionuț Drăgușin acesta a fost al 4-lea double-double al sezonului, după transferul la Gaz Metan. Sub comanda lui Mihai Popa, gigantul român are medii statistice de 17.4 puncte, 9.4 recuperări și 1.6 pase decisive.

foto: sbsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!