Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Drăgușin o părăsește pe Steaua CSM. BCM U Pitești, noua destinație?

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.01.2016

Ionuț Drăgușin s-a despărțit de Steaua CSM EximBank București. Pivotul și-a încheiat conturile cu formația militară pe cale amiabilă și a devenit jucător liber. Fostul internațional român a evoluat pentru „roș-albaștrii” din vara lui 2014.

În acest sezon, Ionuț Drăgușin a evoluat foarte puțin pentru Steaua, fiind și accidentat o bună perioadă. Gigantul de 2.21 a bifat doar 6 partide în LNBM, cu medii de 1.3 puncte și 1.0 recuperări și 4.2 minute jucate pe meci. El a jucat și în 4 partide de Cupa României, unde a acumulat în medie 2.5 puncte, 2.5 recuperări și 0.5 pae decisive.

După despărțirea de Steaua CSM EximBank, pentru Ionuț Drăgușin cea mai probabilă destinație este BCM U Pitești. Pivotul a mai jucat în Trivale pentru un sezon. Numirea lui Andjelko Mandic pe banca argeșenilor pare a fi la rândul ei un atu în înregimentarea lui Drăgușin. Cei doi au mai colaborat la SCM U Craiova, iar gigantul român a avut un sezon excelent încheiat cu medii statistice de 11.0 puncte și 8.3 recuperări și procentaje de aproape 60% din acțiune.

De-a lungul carierei sale, Ionuț Drăgușin a mai evoluat la CSU Cuadripol Brașov, BCM U Pitești, Gaz Metan Mediaș și SCM U Craiova.

Rămâne de văzut dacă BCM U Pitești va perfecta transferul lui Ionuț Drăgușin. 

8 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Dragusin
    Nu stiu cat de adevarata este stirea, la cum a evoluat Vlaicu pana acum. Cred ca ar fi un plus la romani pentru Pitesti, dar nu cred ca este peste Vlaicu. Poate daca va juca ce ii zice Mandic, va fi ok. La Steaua nu prea a prins minute.

    cu 8 ani în urmă (13.01.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor:

      re
      Si asa in cadere libera cum este acum,Dragusin ar fi mult mai util decat Vlaicu.Veti intra garantat in play_off,de ce sa capitulezi fara lupta?Dupa toate probabilitatile primele doua pozitii vor fi ocupate de Cluj si Mures,iar la cum se prezinta Clujul,e o paine de mancat,ati dovedit-o in dubla din Cupa.

      cu 8 ani în urmă (13.01.2016)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Parere.
      Greu cu play off ul...Noi avem practic 4 victorii iar Dinamo si Energia, cele care sunt cel mai aproape au 8. 4 meciuri...Mai sunt Craiova si Sibiu cu cate 9 victorii. In urmatoarele 7 meciuri noi trebuie sa obtinem cel putin 5 victorii...si nu avem meciuri usoare( deplasari la Sibiu, Mures, Timisoara si Tg Jiu si acasa cu Oradea, Cluj si Steaua). Chiar daca se vor mai juca acele 10 meciuri sunt de parere ca echipele de locurile 7-8 nu vor face mai mult de 1-2 psi gresiti cu locurile 9-12.

      cu 8 ani în urmă (13.01.2016)
    Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Dragusin
    Unii s-au nascut sub o stea norocoasa. A frecat menta un sezon jumatate la Steaua si acum prinde rapid alt contract, alta vaca de muls. Cu talia lui poate incarca in Grecia, Italia sau Spania, la.....portocale.

    cu 8 ani în urmă (13.01.2016) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    No!
    Dragusin nu se afla intr-o forma extraordinara. Nu cred ca ne-ar ajuta. Daca eram calificati in f4 intelegeam acest eventual transfer, era o mutare ok. Cred ca avem nevoie de un 4-5 mai valoros decat ceea ce avem acum in lot. Romanii au aratat ca pot, atat Tudor, Stancut, Chirof, Negut si Vlaicu in meciurile cu UBT au fact o bine.

    cu 8 ani în urmă (13.01.2016) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    offff
    Ionut ar fi putut fi un jucat foarte bun, insa atitudinea lui...
    Cand stii ca nu sunt multi pivoti romani si nu exista concurenta reala pe post decat de la jucatori straini, si ai aere de vedeta, insa in teren nu faci mare lucru, nu ca nu ai putea ci ca nu iti dai interesul e mai simplu

    cu 8 ani în urmă (13.01.2016) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    urmatorul
    Mandic e mai inteligent decat mi am format parerea despre el la Craiova, prin aceasta mutate cel mai probabil se pregateste pentru sezonul viitor

    cu 8 ani în urmă (13.01.2016) Raspunde
  • FC Argeș Pitești boby77 :

    Dragusin
    Nu are ce cauta la Pitesti, echipa are deja o balerina pivot, daca mai vine una, va fi concurenta.

    cu 8 ani în urmă (14.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!