Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Drăgușin rămâne la Steaua CSM

Ionuț Greere

Ionuț Greere
24.07.2015

Steaua CSM EximBank Bucureşti a anunţat, prin intermediul site-ului oficial, prelungirea contractului pentru cel mai înalt jucător din România, Ionuţ Drăguşin.

Ionuț Drăgușin - 2,21 metri, 29 ani, în cele 32 de meciuri în care în care a evoluat în sezonul precedent din Liga Națională de baschet a avut următoarele medii: 3,4 puncte, 3,0 recuperări și 0,3 pase decisive. A sosit de la SCM Universitatea Craiova la începutul sezonului 2014-2015, după un sezon în care nu a prea evoluat la formația craioveană datorită unei accidentări suferită la un turneu de pregătire la Târgu Jiu.

În cariera sa, Drăgușin a mai evoluat pentru Gaz Metan Mediaș, BCM U Pitești, CSU Cuadripol Brașov, dar și pentru CB Vic și Lagun Gipuzkoa, în liga a doua spaniolă.

„Gigantul” baschetbalist devine astfel al patrulea jucător român al bucureștenilor după Mihai Paul, Levi Szijarto şi Titus Nicoară.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!