Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu: “Am venit aici cu gândul să ne calificăm”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.05.2014

Ionuț Georgescu, președintele campioanei CSU Asesoft Ploiești a acordat o declarație în exclusivitate pentru Total Baschet în care a prefațat partidele de Cluj. Formația prahoveană are nevoie mare de victoriei pe terenul marei rivale, victorie de care conducătorul Asesoftului nu se teme că nu va veni. Experiența și valoarea sunt principalele atuuri ale Asesoftului pe care Ionuț Georgescu se bazează înaintea meciurilor 3 și 4 din semifinale:

„Așa cum s-a văzut și în meciurile de la Ploiești, derby-urile dintre” U” și Asesoft rămân la fel de atractive ca și în ultimii ani. Au trecut cele două meciuri de Sala Olimpia iar acum toată presiunea se mută în Horia Demian. Consider că a fost o diferență mare între baschetul arătat de noi în partida 2, fata de prima zi, in ceea ce priveşte jocul nostru colectiv in apărare și atac. Jucătorii Clujului nu au mai avut atât de multe aruncări deschise ca și în primul meci, noi ne-am pastra media obişnuită de puncte marcate, am jucat mai agresiv in defensiva, iar in aceste condiţii de „normalitate” am câştigat lejer.

Ne așteaptă două meciuri foarte disputate, iar noi am venit aici cu gândul să ne calificăm. De altfel, Asesoft joaca fiecare meci cu gândul la victorie și spunem asta tot timpul. Nu suntem genul de echipă care să anunțe la început sau la final de campionat că obiectivul este intrarea în top 4 sau în playoff. Vizam performanta maxima in fiecare sezon, nu folosim astfel de declaraţii-umbrelă si rămânem mereu uniti indiferent de cat de greu este drumul către succes. Sper să ne arătăm valoarea și experiența în aceste două jocuri, sa fim concentraţi si energici de la începutul si pana la sfârşitul fiecărei partide pentru a nu lăsa loc de speranţe. Totul depinde doar de noi!”

foto: Mirela Oprea*

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!