Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu:„ Cred că va fi un duel aprig”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.10.2013

Ionuț Georgescu, președintele celor de la CSU Asesoft Ploiești, prefațează meciul cu BC Mureș. Acesta se așteptă la un meci deschis, în compania unei echipe bune așa cum o descrie dar are mare încredere în înlocuitorul lui Flowers, Adrian Guțoaia că va face un meci pe cinste.

„Cred că va fi un duel aprig, așa cum au fost partidele din ultimul sezon dintre noi și Mureș. Față de finala trecută echipele sunt destul de schimbate, stilul de joc al adversarilor noștri a rămas același, din ce am putut vedea în aceste meciuri, în timp ce noi avem un alt ritm și mai multe soluții pe faza de atac, în comparație cu anul trecut.

 BC Mureș este o echipă bună, pregătită de cupele europene. S-au făcut eforturi mari, întrucat performanța obligă, iar eu cred că se vor descurca pe măsura așteptărilor.

 Flowers va lipsi o perioadă destul de lungă dar Asesoft este o echipă cu soluții. Am încredere în toți jucătorii noștri care pot evolua pe poziția 3, și în special în Adrian Guțoaia, liderul noii generații de baschetbaliști români în opinia mea.”

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    mda...
    io cred ca nu... vor avea de grija "cei 3 crai" sa rezolve si aceasta partida!

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    ca cam asa ceva
    "cei 3 rai", dar si echipa creata la ploiesti vor contribui la un parcurs fara piedici (max 1-2 infrangeri) pana la play-off unde, de asemenea va castiga! trist dar adevarat!

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013) Raspunde
  • CS Concordia Chiajna Nicusor :

    ...
    Imi place ce rai ati devenit dupa ce ati patit-o si voi cu Asehotii :))

    cu 10 ani în urmă (27.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!