Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu: “Cred că va fi un meci echilibrat”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.02.2014

Ionuț Georgescu președintele celor de CSU Asesoft Ploiești a vorbit despre meciul cu Gaz Metan Mediaș, pe care-l prahovenii îl dispută pe propriul teren. Conducătorul ploieștenilor are și-a manifestat respectul față de echipa adversă dar nu uită de eșecul din tur pe care-l vrea răzbunat.

„Avem un mare respect față de echipa din Mediaș. Performanțele obținute în condițiile date sunt demne de remarcat. Cred că antrenori și staff-ul tehnic merită toată lauda. Cred că va fi un meci echilibrat. Avem și revanșă de luat după înfrângerea din prima etapă a sezonului regulat. De atunci și până acum echipa noastră a făcut mari progrese și sper că le vom oferi suporterilor o victorie care ne va ține aproape de vârf mai ales că acum competiția pentru primele trei locuri este foarte puternică.” a declarat Ionuț Georgescu       

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!