Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu:„ Le dam credit jucatorilor tineri”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.12.2013

CSU Asesoft Ploiești joacă ultimul meci al anului pe teren propriu cu Timba Timișoara. Președintele prahovenilor Ionuț Georgescu vorbește despre abordarea acestei partidei de către echipa sa cât și despre o acțiune caritabilă care vizează copii clubului cât și copii de la Raza de Soare.

„Va fi un bun prilej să odihnim titulari și să le dăm credit jucătorilor tineri. Vor avea minute și șansa de a demonstra ce pot. Înainte de meci vom da cadouri de Moș celor 230 de juniori de la CSU și Asesoft junior. Totodată vom colecta plușurile ce vor fi aruncate din tribună de fani și, alături de alte cadouri, le vom face o surpriză copiilor de la Raza de Soare.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!