Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu: „Prevăd un duel echilibrat”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.10.2013

Ionuț Georgescu, președintele celor de la CSU Asesoft Ploiești vorbește despre debutul echipei sale din LNBM, care va avea loc duminică (06.10), la Mediaș în compania lui Gaz Metan. Tânărul conducător este optimist înaintea debutului din campionat și spune că echipa sa are o mentalitate de învingători. În același timp Ionuț Georgescu rămâne fair-play și le dorește medieșenilor toate cele bune atât pe plan european cât și pe plan intern.

 Cum puteți descrie această partidă între campioana en-titre și deținătoarea cupei?

Sunt două echipe experimentate, care reprezintă Romania în Europa. Prevăd un duel echilibrat, mai ales ca ne aflăm la început de sezon și fiecare antrenor mai are ceva de pus la punct în jocul echipei sale.

Are Asesoft prima șansă la victorie, ținând cont de lotul celor două echipe?

Asesoft nu se gândește niciodată la cote și la "criteriile" după care se acordă prima sau a doua șansă înainte de un meci, ci doar la victorie, indiferent de circumstanțe. Avem o mentalitate de învingători, iar noi veniții au înțeles deja acest lucru.

Credeți că echipa lui Marcel Țenter va fi mai motivată după ce a fost eliminată din Cupă?

Categoric! Sunt sigur că a fost un duș rece dar Mediaș rămâne o echipă foarte bună și personal îi urez succes în Cupele Europene și în campionat. Ne așteptăm să întâlnim duminică o formație foarte motivată.

Asesoft a jucat vineri un meci amical de prezentare, va conta acest lucru în economia jocului, jucători dumneavoastră pot fi mai obosiți?

Ne-am bucurat de noua sala alături de fanii noștri. Am trăit o seara fantastică. Totul a fost la înălțime! Acestea sunt sacrificiile pe care le fac jucătorii profesioniști și, oricum, am avut o rotație foarte bună. Vom fi 100% pregătiți pentru meci.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!