Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu: "Sibiul a jucat mult mai bine”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.12.2013

CSU Asesoft Ploiești a suferit o înfrângere drastică pe terenul celor de la CSU Sibiu. Cu toate acestea, președintele ploieștenilor este mai mâhnit din pricina accidentării lui Alhaji Mohammed decât datorită insuccesului.

„Nu ne deranjează atât de mult înfrângerea ci faptul că acum avem un jucător la spital. Este vorba de Mohammed care a primit o lovitură la coastă și nu știm încă dacă este fisură sau este contuzie. Așteptăm să vedem ce spun medicii, urmează să fie consultat, sper să se termine cu bine pentru că noi avem meci miercuri în EuroCup cu Hapoel. Tocmai de aceea, scopul este să uităm înfrângerea de azi. Sibiul a jucat mult mai bine, merită felicitări echipa sibiană. Noi am avut o zi slabă, este și normal pentru că s-a acumulat o anumită oboseală, jucând din trei în trei zile. Acest lucru nu scuză cu nimic, anumitele greșeli pe care le-am făcut de-a lungul jocului.„

Oficialul ploieștean a luat locul lui Vladimir Arnautovic la conferința de presă. Dado a refuzat conferința de presă din cauza scandărilor suporterilor sibieni. În acest sens Georgescu a concluzionat:

„Poate vi se pare surprinzător că sunt eu la conferința de presa dar domnul antrenorul Dado Arnautovic nu a dorit să vină și în semn de protest pentru ceea ce s-a strigat din tribună. Am așteptat cu nerăbdare acest meci, știu că și publicului sibian îi era dor de confruntările cu Asesoft, mai ales acum sunt în vârf, au un început de sezon bun și sper să-l continue așa. Lăsând totul la o parte și nouă înainte de acest meci ne era dor de astfel de întâlniri, cu public, cu energie din tribune. Un meci care pe care, însă problema e că așteptările noastre de la publicul sibian erau altele. Să nu mă înțelege-ți greșit, nu ne așteptam să fim primiți cu flori dar la un moment dat s-au strigat niște lucruri din tribună care nu fac cinste. Nu cred că atitudinea unui oficial poate să-și pună amprenta întratât cât întreaga echipă, campioana României și reprezentantă în cupele europene să fie tratată așa. Nu mi se pare corect, este părerea mea dacă au ceva personal cu cineva, așa cum s-a întâmplat la adresa lui Alexandru Iacobescu și Burlacu, se pot manifesta la adresa lor, trăim într-o țară liberă.”

Întrebat de gesturile lui Alexandru Iacobescu, președintele prahovenilor nu se vede răspunzător de faptele altcuiva:

„Nu vreau să comentez pentru că eu nu răspund de faptele pe care le săvârșește altcineva.”

Pus în ipostaza de a-l vedea pe Milorad Perisic făcând gesturile managerului prahovean, Ionuț Georgescu a percizat următoarele:

„Cred că au fost niște momente în care toți și-au pierdut cumpătul și cred că s-a răspuns cu aceiași monedă din ambele părți. Nu mi-aș fi dorit să se ajungă aici. Mi-a plăcut însă începutul de meci.”

Tânărul președinte nu așteaptă scuze din partea galeriei sibiene și a avut să le și transmită ceva:

„Nu, nicidecum eu le doresc să-și încurajeze echipa așa cum o fac la fiecare meci. Să fie alături de ei atunci când rezultatele sunt bune dar și când nu sunt la fel de bune.”

foto:myploiesti.ro

11 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Vrajeala
    Nu domnule Ionut Georgescu , ce ti-au auzit urechile la Sibiu se datoreaza faptelor voastre , unele lucruri nu se uita , aici la Sibiu nu merge asa cu mizerii dinastea , daca ati fi avut putina demnitate nu faceati lucrurile pentru care sunteti asa "respectati" prin tara, de ce alte echipe nu au probleme la Sibiu , doar voi ?

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu totio :

    georgel,
    declaratia ta, in care faci din asesoft o fata mare a baschetului romanesc, merita un raspuns.
    - in orice sala de din romania, clubul tau e vazut si perceput ca simbol al coruptiei din baschet.
    - pune un iubitor de baschet sa-ti spuna cativa mari jucatori asesoftisti. primele nume o sa fie banica si ciulin
    - scandarile cu "integrarea voastra in ue" au venit in secunda urmatoare gestului "civilizat" al REPREZENTANTULUI clubului. (btw, sa clarificam si eliminarea lui iacobescu: ciulin ii da tehnic pentru scandal, iacobescu il prinde de mana si in secunda doi il scuipa.mie mai mult mi se parea ca vroia sa-i dea un cap in gura, dar la pauza mai multi spectatori imi spuneau ca l-a scuipat)Nu caut scuza pentru scandarea cu UE. O meritati fara doar si poate
    - dado s-a simtit jignit ca o sala intreaga se intreba unde-i campioana din ploiesti? delicatul....cand ii castigau arbitrii campionatele parea ca are stomacul ceva mai tare
    - nu inteleg scuza cu mohamed. cand a primit aceea lovitura? intr-un meci anterior? pai de ce a jucat atunci ieri? in tipul meciului de la sibiu? ma indoiesc. la o lovitura din aia se arunca pe jos sau urla de durere...c'mon....sau....poate ne povestesti ce s-a intamplat la pauza in vestiarul vostru, ca circula niste zvonuri ca ar fi fost multa "pace si armonie" in vestiar
    - una peste alta georgel n-ai de ce sa fi suparat. tatuca sebi e la putere acum, contracte cu statul gramada, bani garla, asa ca aveti cum sa castigati inca un campionat. sa fi fericit, voi cu titlul, noi cu placerea ca am sters cu voi pe jos. tu sa fi sanatos georgele!

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    ionut
    Eu zic sa nu fim asa rai cu Ionut, la urma urmei (lasand la o parte magariile intamplate) el este singurul (din staff) care are o atitudine civilizata si prin urmare el este cel care trebuie sa manance rahat din cauza comportarii colegilor lui care nici macar nu au atata coloana sa isi asume faptele. Eu am vazut la alte meciuri cand incerca sa ii potoleasca pe Dado si Iacobescu cand incepeau sa faca pe nebunii. Tinand cont de ceea ce s-a intamplat eu consider ca Ionut s-a descurcat onorabil la interviu, asa cum a si spus nu-i el vinovat de comportamentul altora.

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      @oldboy
      Permite-mi sa nu fiu de acord cu tine in momentul in care zici ca nu este vinovat de comportamentul altora. Iti dau exemplul meu, care am o functie de conducere si exista x persoane in subordinea mea. In cazul in care un angajat al companiei care este in subordinea mea face 'magarii' pe cine crezi ca seful meu suna?! MOI!... adica pe mine!
      In aceleasi conditii, Georgescu in calitate de presedinte al Asesoftului este responsabil de actiunile 'facute' de Iacobescu. De ce? ... pentru ca acesta nu s-a comportat, asa cum s-a comportat, in calitate de suporter al Asesoftului, ci in calitate de angajat al Asesoftului si subaltern al lui!
      Deci sa raspunda!!!

      cu 10 ani în urmă (09.12.2013)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    atitudine civilizata?
    Atitudine civilizata ar fi fost daca se dezicea de gesturile lui Iacobescu si daca ar merge la Ghita sa vorbeasca cu acesta despre demiterea gorilei.
    Acest Iacobescu a umbrit de multe ori jocul bun prestat de ploiesteni si prin atitudinea lui si-a influentat si jucatorii sa faca gesturi urate.

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    georgescu
    Evident ca toate aceste derapaje atitudinale reprezinta nota de plata a prahovenilor pentru toate umilintele nejustificate prin care si-au trecut adversarii de-a lungul timpului.Si sigur ca n-o sa reuseasca(cel putin nu in asa scurt timp) Ionut Georfescu sa odorizeze maroul lasat de Asesoft in anii trecuti,dar daca nu avem orbul gainilor si mintea incetosata,nu putem sa nu observam ca(si martrie stau declaratiile si atitudinea acestui tanar de perspectiva inca de la investirea sa in functie)Georgescu are totusi o cu totul alta stofa decat alti oficiali celebri ai ploiestenilor,are bun simt,echilibru si logica.Ori tocmai de aceea merita incurajat si nu hulit sau blamat pentru lucruri care efectiv nu-i apartin sau cu care nu se identifica.

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr:

      nu-i mai lauda pe sibieni
      ca si cind a jucat SCM-ul acolo, dupa ce ca erau cum erau, au strigat la fel si impotriva oltenilor, si au sarit sa ne bata micuta galerie de 10-20 de oameni. Eu de cind vad meciurile din polivalenta, am pierdut vreo 3, in afara de meciul cu steaua, nu am auzit sa se strige cuvinte urite, impotriva nici uneia dintre echipe oaspete.

      cu 10 ani în urmă (08.12.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr:

      erata
      echipele oaspete

      cu 10 ani în urmă (08.12.2013)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @mikeymouse
    Hai sa fim seriosi: nu are cum sa faca ceea ce sugerezi tu si stii asta foarte bine. Eu zic ca face ce poate in conditiile date si nu cred ca tu in locul lui te-a descurca mai bine. Este presedintele Asesoft si tine la echipa & club cu bune si cu rele. Fiecare is duce crucea.

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fortheloveofthegame :

    istoria
    poate ca multi dintre actualii fani ai sibiului erau mult prea tineri in anii 90. dar daca ati afla cum a cucerit sibiul cele doua titluri din palmare, si cam cum erau tratate echipele vizitatoare in mica sala de langa teatru si cam in ce mod barbar se fura in acea sala, cand maestrul vulc taia si spanzura si nimeni nu avea curajul sa fluiere impotriva sibiului acasa, pai cred ca nu ati fi mandri deloc. roata istoria se invarte

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @erebus
    In principiu ceea ce sustii tu este adevarat dar in cazul cluburilor sportive trebuie avuta in vedere situatia de facto si anume ca nu intodeauna presedintele de club este persoana cu influenta/puterea cea mai mare in club. La asesoft il capo di tutti capi este Sebastian Ghita care nu are o functie executaiva in club si totusi este cel care da clubului nordul :); Iacobescu este number 2 in club ca putere/influenta avand o relatie veche si foarte buna cu number 1. Dupa acestia vine Ionut si apoi Dado. Prin urmare Ionut incerca sa faca ce poate date fiind relatiile de putere si influenta existente intre persoanele enumerate mai sus.

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!