Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu:„Suntem concentrați pentru Oradea”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.11.2013

Președintele celor de la CSU Asesoft Ploiești, Ionuț Georgescu a făcut o descriere a meciului de la Oradea, într-un scurt interviu acordat site-ului nostru. Tânărul conducător se așteaptă la un meci încins și speră ca atitudinea echipei sale să fie una dintre atuuri.

Cum puteți prefața meciul cu CSM?

Întâlnim o echipâ foarte bunâ a campionatului nostru, cu un lot valoros și un antrenor priceput. Va fi un duel aprig. Mai ales pentru faptul că sunt sigur că Arena Toni Alexe va fi plină iar publicul va împinge de la spate jucătorii pentru ca aceștia să dea tot ce au mai bun.

Moralul echipei este scăzut după înfrângerea cu Lukoil Academic?

Am fost supărați dar după eșecuri te mai și motivezi. Acea înfrângere ține deja de trecut, suntem concentrați pentru Oradea în acest moment.

Care credeți că poate fi cheia meciului la Oradea?

Dacă vom respecta indicațiile, vom avea atitudine și ne vom apăra așa cum trebuie ne putem face viața mai ușoară.

Vă e teamă de primirea pe care o să o aveți la Oradea, după incidentele din sezonul trecut?

Deloc! Cred că iubitorii de baschet din Oradea sunt cunoscători ai fenomenului și respectă fiecare adversar. Sunt sigur că fanii vor pune presiune pentru a-și ajuta echipa, iar asta este normal. Sperăm ca la final să le câstigăm aplauzele pentru jocul prestat.

Există vreun jucător de la CSM care vă dă fiori sau jocul de echipă al Orădenilor este mai important?

Respectăm Oradea. De teamă, fiori sau emoții nu poate fi vorba.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!