Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu: “Vrem să câștigăm titlul de campioană națională”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.04.2014

Ionuț Georgescu, președintele celor de la CSU Asesoft Ploiești a acordat o declarație pentru site-ul nostru după cel de al doilea meci câștigat în fața Energiei. Conducătorul campioanei a vorbit despre ambele meciuri jucat la Ploiești și consideră că echipa sa a meritat aceste victorii. Georgescu a vorbit frumos și despre adversari, pe care-i consideră un partener de competiție extrem de ambițios:

„Au fost două meciuri foarte diferite atât prin desfășurarea scorului și modul în care s-a jucat. În primul joc cred că am reușit să ne impunem ritmul de apărare și de atac pe care ni-l dorim în tot playoff-ul și nu cred că dacă vom juca așa, cineva din Liga Națională ne poate opri într-o serie de 5 meciuri. Partida a doua am început-o destul de timorați și lipsiți de concentrare aș spune, au fost foarte multe turnovers, 13 la pauză care au cântărit enorm deși am jucat o apărare bună, pe fază de atac Energia a reușit să-și impună ritmul, unul rapid de run and gun iar noi știam că asta trebuia oprit nu imitat. Ne-am revenit după pauză când jucătorii au intrat mult mai montați dar se poate spune că echilibrul a fost până la finalul meciului. Am arătat că suntem echipa mai experimentată, mai ambiţioasă, mai puternică și că am meritat să câștigăm. S-a jucat tare de ambele părți, din păcate la primul meci, cum am spus și celor de la Târgu-Jiu, mi-a părut rău de Darby care s-a accidentat, o accidentare stupidă dar se întâmplă. Totodată la acest meci doi și echipa din Rovinari a fost mult mai motivată și ne așteptam la acest lucru întrucât rezultatele din ultima vreme, în special o recomandă drept o echipă ambițioasă care nu renunță niciodată la luptă. Chiar merită felicitați cei din Târgu-Jiu.”

Întrebat dacă acest două victorii au vindecat rănile produse în fața Energie la Final Four-ul Cupei României, Ionuț Georgescu a concluzionat:

„La noi rănile întotdeauna se pansează prin performanțe deosebite. Vrem să câștigăm titlul de campioană națională, vrem să ajungem la al 10-lea trofeu și să ne punem ne putem steaua pe tricou, care simbolizează câștigarea a cel puțin 10 titluri naționale. Cred că abia atunci nu vom mai fi supărați pentru faptul că am pierdut cupa. A fost dureros pentru noi, trebuie să recunoaștem a fost o dezamăgire dar baschetul nu se oprește niciodată și nici noi nu a vom face.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!