Stiri Cupa României Feminin

Irina Borș: ”O să ne apărăm șansa până la capăt”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
22.09.2014

SCM CSS Craiova și Universitatea Cluj se întâlnesc miercuri, 24 septembrie, de la ora 16.00 în returul optimilor de finală ale Cupei României. În tur, la Cluj, ”U-istele” au învins la diferență liniștiroare, scor 68-50. Nu de aceeași părere este și jucătoarea Craiovei, Irina Borș.

Borș crede într-o minune în partida de la mijlocul săptămânii și spune că echipa olteană va lupta până la capăt pentru calificarea în sferturile Cupei.

”Meciul de la Cluj a fost destul de dificil, însa cel din retur probabil va fi mult mai echilibrat având în vedere că jucăm pe teren propriu și acest lucru va fi un avantaj pentru noi. Este greu să ne calificăm, dar nu imposibil. Avem de întors o diferență de 18 puncte, dar noi o să ne apărăm șansa până la capăt.”

Jocul de la Craiova va avea loc în Sala Sporturilor Ion Constantinescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!