Stiri Cupa României Feminin

Irina Gavrilă: ”Am tratat meciul cu Craiova cu maximă seriozitate”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
24.09.2014

Fostă jucătoare a echipei SCM CSS Craiova, Irina Gavrilă a fost una din cele mai bune jucătoare ale formației Universitatea Cluj în meciul câștigat de formația sa, la Craiova, 77-56, în returul optimilor de finală ale Cupei României.

La finalul jocului Gavrilă a declarat pentru Total Baschet:

”Nu am luat meciul cu Craiova ușor, l-am tratat cu maximă seriozitate și cred că s-a văzut și în partida de astăzi. Am dat tot ce am putut și sunt bucuroasă că am câștigat. Craiova are o echipă bună, cu multe junioare, de perspectivă care cu siguranță vor crește și vor avea un cuvânt greu de spus.”

În cele 25 de minute petrecute pe teren, Irina Gavrilă a totalizat 15 puncte și 6 recuperări, pentru un punct de eficiență de 9 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!