Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Isaiah Philmore: „A fost un meci urât. Am aruncat oribil”

Eduard Popa

Eduard Popa
03.05.2019

Isaiah Philmore: „A fost un meci urât. Am aruncat oribil”

philmore dinamo sibiu

CSU Sibiu a pierdut neașteptat duelul cu Dinamo Știința din deplasare, scor 64-56, în meciul trei al primei serii din playoff-ul LNBM.

Isaiah Philmore a adunat 7 puncte și 6 recuperări pentru echipa sa, dar a avut numai 2/10 din acțiune. „Zey” a vorbit pentru totalbaschet la sfârșitul meciului despre această partidă și a anunțat că echipa sa va căuta să închidă seria sâmbătă:  

„A fost unul dintre acele meciuri pe care nu vrei să le ai. Am vrut să câștigăm, dar am ratat lay-up-uri, aruncări libere, am aruncat oribil. Trebuie să ne asigurăm că sâmbătă vom juca mai bine și vom juca mai mult împreună. Nimic nebun nu s-a întâmplat, nimic teribil. Doar nu am reușit să înscriem. A fost un meci urât, cu siguranță și trebuie să recunoaștem că au meritat victoria. Sâmbătă vom veni concentrați și vom căuta victoria. În niciun caz nu vom fi ținuți sub 60 de puncte”, ne-a povestit Philmore.

Partida 4 dintre Dinamo Știința și CSU Sibiu se joacă sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:00.

*foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!