Stiri

Israel - Kyndall Dykes ajunge la Hapoel Galil Gilboa

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.07.2014

Hapoel Galil Gilboa a obținut semnătura fostului jucător de la U BT Cluj-Napoca, Kyndall Dykes. Jucătorul american în vârstă de 26 de ani a evoluat în stagiunea precedentă pentru formația ucraineană Halychyna Lviv. Kyndall Dykes merge în Israel după două sezoane jucate la Ucraina, în 2012-2013 acesta a evoluat pentru Hoverla.

Kyndall Dykes este fost campion al României alături de U BT Cluj-Napoca în sezonul 2010-2011. Americanul a fost în acea perioadă motorul formației conduse pe atunci de actualul selecționer al României, Marcel Țenter. Kyndall Dykes a jucat pentru formația clujeană 101 de meciuri în care a avut medii de 18.6 puncte, 4.4 recuperări, 2.4 pase decisive și 1.9 intercepții.

Kyndall Dykes a părăsit-o pe Halychyna Lviv imediat după ce în Ucraina au problemele de ordin militar. Americanul a jucat 17 meciuri pentru formația din Lviv în care a totalizat medii de 16.8 puncte, 4.8 recuperări, 2.6 pase decisive, 1.1 intercepții cu o eficiență de 13.6 unități în 29.8 minute jucate pe meci.

Hapoel Galil Gilboa este o formația importantă a Israelului. Echipa din Gan Ner a câștigat singurul titlu național în sezonul 2009/10. Israelenii au câștigat în două rânduri și Liga Balcanică în 2011/12 respectiv 2012/13. Sezonul trecut, Hapoel Galil Gilboa a fost adversara lui SCM U Craiova în Liga Balcanică.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!