Stiri

Italia trece de Finlanda grație unei prime reprize excelente

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.09.2017

Italia a învins Finlanda în al treilea meci din optimile de finală ale EuroBasket 2017. Trupa condusă de Ettore Messina a început în forță partida cu formația nordică și în primul sfert a reușit să înscrie 30 de puncte, jumătate din acestea de la distanță cu un procentaj de 83,3% (5/6). Finlanda, lipsită de aportul de la Helsinki, nu a găsit răspuns și Italia s-a impus la final cu scorul de 70-57 (30-17, 18-12, 10-13, 12-15).

Marco Bellineli a fost cel mai bun jucător al partidei cu 22 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Gigi Datome a contribuit cu 15 puncte și 3 recuperări, iar Daniel Hackett și Nicolo Melli au marcat fiecare câte 10 puncte.

În tabără nordică s-au remarcat Petteri Koponen cu 13 puncte și Sasu Sallin cu 11 puncte.

Italia își așteaptă adversarul din sferturile de finală, care se va decide între Serbia și Ungaria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!