Stiri Liga I Masculin

Iulian Corneanu: "Doresc să câştigăm acest turneu şi voi da totul pentru asta"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
29.05.2014

Corneanu

Iulian Corneanu, extrema celor de la CSU Ştiinţa Bucureşti, a prefaţat pentru cititorii site-ului nostru Turneul Final al Ligii I ce se va desfăşura la Cluj-Napoca.

Este ultimul act al Ligii I, unde se vor întâlni cele mai bune 4 echipe, apropiate ca valoare şi cu jucători foarte buni, jucători ce pot prinde minute şi în Liga Naţionala. Vor fi meciuri foarte intense şi foarte strânse, se va juca la un nivel ridicat. Personal sper să am un turneu foarte bun, să joc la potenţial maxim meci de meci. Doresc să câştigăm acest turneu şi voi da totul pentru asta.

Întrebat ce părere are despre echipele adverse, acesta a răspuns:

Aşa cum am mai spus, este turneul final, toţi adversarii sunt puternici. Pentru noi, singura echipă nouă este cea a Clujului, o echipă cu care nu am mai jucat până acum. Este o formaţie tânără, cu mult potenţial şi foarte periculoasă. Iar faptul că turneul se ţine în sala lor, este un avantaj pentru ei. Pot spune că ei sunt cei mai dificili la acest turneu, dar cred că este bine programat meciul cu ei, primul, deoarece nici ei nu ne ştiu pe noi. Va fi o surpriză. Îmi doresc să ieşim victorioşi, fără nici o înfrângere pe tot parcursul turneului.

Meciul de debut cu U Cluj este programat vineri (30.05), cu începere de la ora 18:00.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    orbeanu
    orbeanu nu a jucat sezonul asta la pitesti? poate trece la o echipa de devizia B. nu ma refer la partea de a fi fair sau nu, unde cred ca nu sunt dubii, ci ma intreb daca este legal. aici nu sunt niste perioade de transfer?

    cu 9 ani în urmă (29.05.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    scuzati :)
    wrong iulian...

    cu 9 ani în urmă (29.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!