Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iulian Orbeanu: „Întâlnim un adversar care a pus probleme tuturor, un adversar cu o apărare atipică”

Dan Oancia

Dan Oancia
13.01.2015

BCM U Pitești o va întâlni din nou pe BC Timba Timișoara, în cea de-a XIV-a etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Argeșenii pornesc ca și favoriți cerți în acest duel, mai ales după ce în urmă cu o săptămână au eliminat-o pe Timba în sferturile de finală ale Cupei României, reușind „dubla” victorie. Ca și în jocurile din competiția eliminatorie, timișorenii nu vor putea conta pe unul dintre jucătorii exponențiali, ucraineanul Glazyrin. Mai mult, BCM U Pitești este fără înfrângere în disputele directe contra echipei din Banat, având 7 victorii.

În ciuda tuturor statisticilor care țin cu echipa din Trivale, jucătorul Piteștiului, Iulian Orbeanu, ridică un semnal de alarmă. Ne aşteaptă o partidă dificilă. Este a treia consecutivă pe care o disputăm împotriva Timbei. Întâlnim un adversar care a pus probleme tuturor, un adversar cu o apărare atipică. Îi resptectăm şi sunt sigur că nu va fi un meci uşor. Pornim de la faptul că ne dorim victoria, dar suntem conştienţi că ea poate veni doar dacă practicăm baschetul pe care ni-l dorim”, a declarat Orbeanu.

Partida va avea loc mâine, de la ora 18, în sala din Trivale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!