Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iulian Orbeanu: “Sper să continuăm seria victoriilor şi să ne facem suporterii fericiţi”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.11.2014

Orbeanu

BCM U Piteşti se va duela cu U BT Cluj-Napoca, într-o partidă din etapa a şasea a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Jocul este programat să se desfăşoare sâmbătă, de la ora 17:45. Iulian Orbeanu, pivotul român al lui BCM U, a caracterizat meciul ca fiind unul foarte greu.

Meciul de sâmbătă împotriva Clujului va fi unul foarte greu. Întâlnim o echipă periculoasă, cu jucători şi antrenori buni. Venim după succesul de la Craiova, unul important pentru noi. Însă trebuie să uităm repede victoria de acolo, deoarece cel mai important este următorul duel. Sper să continuăm seria victoriilor şi să ne facem suporterii fericiţi.

În acest debut de campionat, Orbeanu a înregistrat medii de 5 puncte, 1.8 recuperări şi 0.6 pase decisive, în 17:42 minute. El are procentaje de 42.9% la două puncte, respectiv 42.9% la trei puncte. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!