Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iulian Orbeanu: "Vom intra pe teren să câştigăm fiecare meci"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.08.2013

Iulian Orbeanu

Iulian Orbeanu a vorbit în exclusivitate pentru Total Baschet despre perioada de pregătire a echipei argeşene. 

Este foarte bine la Piteşti. Am început foarte tare perioada de pregătire. Cantonamentul de la Poiana Braşov a fost greu, dar este bine că ne-am revenit. Noi încercăm să formăm un grup unit şi să jucăm bine. În perioada următoare vor veni şi meciurile amicale. Vom merge la cele trei turnee să câştigăm. Trebuie să fim pregătiţi până la primul meci oficial, cel din Cupa României, cu Giurgiu. La primul turneu, cel de la Sibiu, trebuie să ne dezvoltăm relaţiile de joc. Vom intra pe teren să câştigăm fiecare meci. 

În primul joc de la Memorialul "Elemer Tordai", BCM U Piteşti va întâlni pe CSU Sibiu. Partida se va desfăşura miercuri, 28 august, cu începere de la ora 19:00.

foto: BCM U Piteşti (Facebook)

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    program turneu
    Poftim alta problema in baschetul romanesc. Turneul se tine in cursul saptamanii. Chiar vroiam sa merg pana la Sibiu sa vad turneul, dar e in timpul saptamanii...cel de la Craiova la fel, doar cei din Bucuresti au gandit si ei putin si l-au pus la final de saptamana ca sa poata sa mearga toata lumea. Sa inteleg ca se doresc turnee cu tribune goale? Stiu ca turneele sunt pentru pregatirea jucatorilor dar parca nu strica sa promovam niste baschet

    cu 10 ani în urmă (27.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!