Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Bosnjak: “Cred cǎ putem sǎ îi batem şi a doua oarǎ.”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
26.02.2013

CSM Bucureşti se deplaseazǎ la Craiova pentru a disputa partida din cadrul etapei intermediare cu numǎrul 24. Ivan Bosnjak prefaţeazǎ confruntarea ce va avea loc în Sala Polivalentǎ, spunând cǎ echipa sa este capabilǎ de încǎ o nouǎ victorie împotriva lor.

“Meciul cu Craiova va fi unul foarte greu pentru noi, în special pentru cǎ vine dupǎ o grea înfrângere cu BC Mureş. Craiova joacǎ foarte bine, mai ales pe teren propriu. Cea mai mare ameninţare din partea lor este jocul colectiv pe care îl practicǎ. Favoriţi aş spune cǎ sunt ei, pentru cǎ joacǎ acasǎ şi datoritǎ rezultatelor bune, însǎ mergem sǎ facem tot posibilul sǎ câştigǎm. I-am învins o datǎ, aşa cǎ eu cred cǎ putem sǎ îi batem şi a doua oarǎ.”

Foto: Rǎzvan Pǎsǎricǎ (rpressport.ro)

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Victorie Craiova!
    Ivane tata, sa vezi ce presiune punem pe voi!
    Osa va tremure grisinele!:)

    cu 11 ani în urmă (27.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!