Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Bosnjak a realizat cea mai bună prestație personală

Adrian Micinic

Adrian Micinic
15.01.2013

Ivan Bosnjak a fost cel mai activ jucător al lui CSM București în victoria repurtată asupra lui Baschet Club Timișoara, scor 87-72, într-un meci contând pentru etapa a 17-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13.

Sportivul ex-iugoslav, aflat de exact un an în lotul CSM-ului, a bifat 38 minute de joc. În această perioadă Bosnjak a avut 2/3 la aruncările de două puncte, 4/6 la trei puncte și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 18 puncte. El a adăugat 11 recuperări, 8 pase decisive și un capac, având două posesii pierdute. De notat că Ivan a fost cel mai faultat jucător al partidei, el a atras șapte infracțiuni asupra sa.

Bosnjak a terminat partida cu un indice de 33 la eficiență, cel mai bun în acest meci, la egalitate cu Brian Morris. De asemenea, sârbul a fost liderul echipei sale la minute, recuperări, pase decisive și coșuri de trei puncte marcate. De asemenea, a ost la două pase decisive depărtare de un triple-double. A fost cea mai bună prestație stagională a acestui jucător.

Acesta este cel de-al doilea double-double stagional pentru Bosnjak. El are 17 partide disputate în echipamentul formației bucureștene în această ediție de campionat și are medii de 10.5 puncte, 6.0 recuperări, 1.9 pase decisive, 1.3 intercepții și 2.2 posesii pierdute pentru 13.7 la eficiență.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSA Steaua București tzony :

    !
    Unul dintre cei mai subestimati jucatori din liga!

    cu 11 ani în urmă (15.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!