Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic:„Cheia succesului nostru a fost defensiva din sfertul trei”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.12.2015

Ivan Ivanovic, căpitanul lui BC Mureș, a oferit o declarație în exclusivitate pentru Total Baschet la finalul partidei câștigate de echipa sa pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 90-81. Veteranul mureșenilor este de părere că apărarea din sfertul trei le-a adus această victorie, după ce în prima repriză echipa gazdă a găsit foarte ușor drumul spre coș:

„În opinia mea am intrat în meci prea moale, în special în apărare. Gaz Metan a profitat de slăbiciunile noastre din apărare și au marcat foarte mult. La pauză am convenit în vestiar că trebuie să jucăm mult mai bine în apărare și eram siguri că ei nu pot continua să înscrie cum au făcut-o în prima repriză. Cheia succesului nostru a fost defensiva din sfertul trei. Apărarea a fost una perfectă.”

Jucătorul muntenegrean a vorbit și despre cum se simte de fiecare dată când revine la Mediaș. După 3 sezoane jucate la Gaz Metan, Ivan Ivanovic spune că-i pare rău de situația în care a ajuns fosta sa echipă:

„Sunt bucuros de fiecare dată să joc la Mediaș. Îmi pare rău că echipa lui Gaz Metan nu merge prea bine în acest sezon și sper ca în viitorul apropiat ca ei să fie mai buni.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!